Movem demana al govern que reforci la il·luminació de Nadal

 

 

El primer grup de l’oposició creu que la il·luminació és molt pobra en algunes zones i inexistent en alguns barris de la ciutat cosa que causa malestar entre molts comerciants i ciutadans que han fet arribar diverses queixes en els darrers dies a la formació política liderada per Jordi Jordan

Aquest matí el grup municipal de Movem Tortosa ha anunciat que demanarà per escrit al govern de la Sra. Roigé i ERC la millora de la il·luminació de Nadal que s’ha instal·lat aquest any a la capital del Baix Ebre. Ho faran després d’haver rebut moltes queixes i haver comprovat el malestar de diferents comerços de Tortosa així com de diferents ciutadans i ciutadanes que creuen que la il·luminació nadalenca és molt pobra i està mal repartida.

En aquest sentit, Movem Tortosa, creu  que les llums instal·lades a les avingudes de la Generalitat o Cristòfol Colom són poques i no fan lluir dos de les principals vies de la ciutat. D’altra banda, els barris del Temple o Ferreries en el seu conjunt consideren que tenen poca il·luminació tot i haver molts de comerços i altres barris, com Sant Llàtzer o Remolins, no tenen ni una sola il·luminària que recordi que és Nadal.

Des de Movem Tortosa recorden que aquest mandat s’han rebutjat sistemàticament propostes de millora de la il·luminació nadalenca fetes per l’oposició  i que enguany les llums que s’han instal·lat, tret d’algunes excepcions, no estan a l’alçada de Tortosa com a capital de les Terres de l’Ebre. Des del primer grup de l’oposició recorden que poblacions molt més petites que Tortosa tenen la mateixa o més quantitats de llums, cosa que no es pot entendre, tenint en compte la capitalitat comercial de Tortosa i les seues dimensions com a ciutat.

Per tot plegat, des de la formació progressista s’ha registrat una instància oficial on s’insta a l’Ajuntament a reforçar i millorar la il·luminació de Nadal a les principals avingudes de Tortosa i instal·lar-ne més perquè arribi a tots els barris de Tortosa, tenint en compte, a més a més, que la il·luminació convencional de Tortosa està també sota mínims tal i com Movem Tortosa ha demostrat amb diverses auditories durant aquest mandat la qual cosa crea una sensació de foscor en una ciutat de serveis i comerç com és Tortosa.

Deixa un comentari