Finançament

Movem Tortosa neix amb la voluntat de ser una alternativa real a la vella manera de fer dels grans partits polítics, i això s’aplica també a l’àmbit econòmic: ens comprometem a mantenir-nos al marge de les grans campanyes finançades per bancs i centrar el protagonisme en les persones.

Per fer-ho, el vostre compromís i ajut ens és imprescindible.

Mantindrem una política de transparència i comptes clars, i publicarem el balanç de les ajudes que rebem i de les despeses que tinguem. Ha començat una nova forma de fer política en què la ciutadania determina, exerceix i supervisa les accions de les entitats públiques i dels seus representants.

Els processos d’organització ciutadana han de garantir la seua autonomia. Per aquesta raó, també et demanem col.laboració en aquest apartat. Creiem que la ruptura democràtica s’ha de finançar des de de baix. Ajuda’ns a fer-ho possible!

Per poder obtenir donacions, hem obert un compte corrent. Qualsevol ajuda és important, així que us demanem que feu les vostres donacions realitzant una transferència o un ingrés a aquest número de compte:

ES06 0182 6894 2102 0159 2826