MOVEM TORTOSA RECLAMA L’OBERTURA IMMEDIATA DEL PONT DE L’ESTAT

Jordi Jordan demana a ERC que deixi el govern fallit de Ferran Bel i sigui coherent amb els seus ideals.
Tortosa. Les obres del pont de l'Estat estan aturades per conflicte entre Ajuntament i constructora. El grup Movem Tortosa fa roda de premsa.
Jordi Jordan recorda que avui fa gairebé un mes de l’anunci que feia a un mitjà de comunicació l’alcalde Ferran Bel sobre l’aturada de les obres del Pont de l’Estat, “ens trobem davant d’un nou engany de l’alcalde que va anunciar que en uns dies es tornarien a iniciar i a dia d’avui, passat un mes, no sabem res de quan es tornarà a començar les obres. Aquesta “música” ens recorda a l’episodi del projecte faraònic fallit de les piscines”.
El portaveu, Jordi Jordan, també denuncia la manca de transparència per part de l’equip de govern, ja que a dia d’avui no s’ha rebut cap informació més enllà del que es coneix pels mitjans de comunicació,
“donem un suspens a l’equip de govern per la manca de transparència”. De la mateixa manera, des de Movem Tortosa es demana que s’assumeixin responsabilitats polítiques pel desgavell de les obres del pont de l’Estat.
Així mateix, també es demana a ERC que vista la manca de transparència i informació de l’alcalde siguin ells qui surtin a donar explicacions i deixin d’amagar-se, “quan es van iniciar les obres es feien fotografies, per tant ara, que surtin també a explicar el que està passant”, ha afirmat Jordan. Tanmateix, el grup municipal de Movem Tortosa demana que s’expliqui com està o si s’ha iniciat un expedient sancionador contra l’empresa per l’aturada de les obres.
Finalment, Movem anuncia que per al proper ple municipal, si encara segueixen les obres aturades, es portarà una moció per a tractar l’obertura del trànsit del pont de l’Estat, com avui mateix ha reclamat la Federació d’AAVV de Tortosa.
Quant a la valoració sobre els pressupostos Jordan ha remarcat com a decepcionant el paper d’Esquerra, en aquest sentit ha proposat “a ERC que surti del govern municipal,
tornant a l’oposició, per ser coherents, tenir més incidència i aconseguir un canvi de rumb a la ciutat, ja que hem vist la poca rellevància que han tingut en l’elaboració del pressupost per al 2017”.

Deixa un comentari