Movem reclama assumpció de responsabilitats al govern pel nou desgavell en l’adjudicació de les piscines

La coalició d’esquerres no s’estranya del nou pas en fals fet aquesta setmana pel govern de Bel i Monclus amb l’adjudicació de les piscines el qual se suma a la paràlisi de les obres del pont de l’estat. “Si tinguessin vergonya política, dimitirien i demanarien perdó a la ciutadania” ha afirmat el portaveu que es pregunta com no havia pogut veure abans l’Ajuntament que l’empresa estava en concurs de creedors.

990_1459364137movem

“Ni sorpresos, ni alarmats, malauradament és normal el desgavell en tot allò que fa referència a les piscines i l’àrea d’urbanisme a Tortosa” han estat les paraules de Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa, a l’hora de conèixer, mitjançant un comunicat de premsa de l’Ajuntament que aquest divendres s’ha tornat a modificar l’adjudicació de les obres del nou projecte de les piscines, un cop es comprovés que l’empresa a qui aquest dilluns se li va encarregar el projecte està en concurs de creedors.

“Quan un improvisa i intentar anar ràpid per tapar altres desgavells com la paràlisi de les obres del pont li acaba passant el que a Bel i Monclús: fan el ridícul estrepitosament“ ha afirmat Jordan, el qual ha lamentat que amb aquesta actitud, més enllà de desgastar el propi govern “acaba creant una mala imatge de la ciutat insuportable: tenim les obres del pont aturades, el projecte de piscines en fals, l’Ajuntament investigat per diferents causes però aquí no passa res ni dimiteix ningú”. És per això que Jordan ha afirmat que per “dignitat democràtica algú del govern hauria d’assumir responsabilitats i presentar la dimissió, almenys, la regidora d’Urbanisme que ens està portant a un caos a la ciutat”. Tanmateix, des de Movem Tortosa, conscients que això no succeirà reclamen al govern que deixi de fer més passos en fals, assumeixi els errors, i almenys, demani disculpes a la ciutadania. Segons Jordan “seria tot un detall perquè cada vegada més tortosins i tortosines no estan disposats a veure com fem el ridícul com a ciutat constantment”.

Movem Tortosa també denuncia la manca de transparència en aquest nou episodi de les piscines i recalca, que per molt que el govern vulgui culpar a les empreses o elements externs, és evident que la mala gestió del propi govern és la causa principal d’aquesta situació que està vivint la ciutat en els darrers anys.

 

Deixa un comentari