Movem Tortosa portarà al ple la pavimentació de la plaça de l’Ajuntament

 

El primer grup de l’oposició recorda que al gener de 2017 es va tancar al trànsit i es va prometre que al 2018 es deixaria a un sol nivell amb una reforma integral que no s’ha produït

Ahir dilluns, el grup municipal de Movem Tortosa, va anunciar que portarà al ple del mes de març una proposta per impulsar la pavimentació integral de la plaça de l’Ajuntament. Jordi Jordan, portaveu de la formació, ha recordat que “la plaça de l’Ajuntament és la plaça major de Tortosa i s’ha de convertir en un espai central, lúdic i amable per a la ciutadania i seria hora que es pavimentés de forma correcta a un sol nivell tal i com es va prometre fa anys”.

Així, des de Movem Tortosa, s’ha recordat que al 2017 es va tancar al trànsit la plaça i es va anunciar per part de l’equip de govern de PDCAT-ERC que es duria a terme una reforma integral incloent la pavimentació de la mateixa al 2018 que no s’ha dut a terme, “incomplint un altre cop una de tantes promeses que es diuen i no es duen a terme”, segons Jordan.

D’altra banda, en aquests moments, s’està il·luminant la façana principal de l’Ajuntament i és per això que el grup municipal de Movem afegirà al ple que també és rehabilitin les façanes laterals i posteriors de l’edifici de l’Ajuntament tenint en compte que estan en mal estat i fa anys que no s’arrangen. Des de Movem s’ha recordat que “si actuem a la façana principal no té sentit que no ho fem a la que dóna al darrere i als costats de l’edifici tenint en compte que estan al centre de la ciutat i estan en mal estat”.

Finalment, Movem Tortosa, ha valorat positivament que finalment s’inclogui un element simbòlic o una escultura que recordi el Club de Rem al lloc on estava la seu d’aquesta entitat esportiva. Aquesta proposta demandada pel mateix Club i també per Movem Tortosa havia estat realitzada per escrit pel primer grup de l’oposició i no s’havia donat resposta fins que ahir en el transcurs d’una roda de premsa per part de l’alcaldessa es va donar a conèixer, sense previ avís al grup de l’oposició.

 

Tortosa,  26 de febrer de 2019

Deixa un comentari