Maria Pau Cid, experta en polítiques d’igualtat, a la candidatura de Movem Tortosa

 

 

 

Jordi Jordan incorporarà a la llista un nou perfil per poder aprofundir en polítiques transversals que treballin per la igualtat davant el perill d’involució que vivim en aquests moments.

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa, avui ha anunciat un nou fixatge per a la candidatura que liderarà de cara les eleccions municipals. Es tracta de Mari Pau Cid, persona amb una important experiència sobre polítiques d’igualtat en l’àmbit LGTBI, de gènere i de joves. Cid, que té estudis de tècnica sociosanitària, de tècnica de laboratori i de tècnica d’educació infantil, ha treballat com a responsable de salut a l’oficina jove del Baix Ebre des d’on feia prevenció de les conductes de risc a la població jove, tractant temes com la diversitat sexual, igualtat de gènere, prevenció de bullying dintre les aules, addiccions, alimentació, salut mental entre d’altres. També ha estat la creadora del projecte en prevenció del bullying homofòbic: “Anomena-ho, existeix” a l’any 2015 i autora de les “jornades contra la violència de gènere” concurs de curtmetratges per als estudiants de secundaria, cicles i batxillerat de la comarca, l’any 2012.  

Actualment és empresària i membre fundadora d’una SCCL de vessant social, coordinadora de projectes i educadora/formadora  també estudiant del grau d’educació social i voluntària d’accions socials al municipi.

Per a Jordi Jordan aquesta incorporació “reforça el nostre equip per poder treballar i aprofundir per la igualtat de les persones, amb polítiques valentes i decidides per acabar amb la discriminació vers les dones, el col·lectiu LGTBI i sobretot els joves, que necessiten futur a la nostra ciutat”.

 

Tortosa, Terres de l’Ebre, 25 de març de 2019