Movem Tortosa portarà al programa la reordenació del trànsit amb una rotonda a l’Avinguda de Lleida

Movem Tortosa portarà al programa la reordenació del trànsit amb una rotonda a l’Avinguda de Lleida

Movem Tortosa continua amb la campanya “A prop teu” que té per objectiu recollir les propostes de la ciutadania barri per barri per confeccionar el programa electoral de cara a les properes eleccions municipals de manera participativa amb l’objectiu de millorar la ciutat. Després de visitar el Centre i Nucli Antic, Remolins, Sant Llàtzer i Ferreries, la formació progressista visita ara el barri del Temple, on ha volgut presentar les principals propostes rebudes fins ara.

Una vegada més, entre les propostes que és van repetint a tots els barris, hi trobem la necessitat de millora de la neteja, la via pública amb arranjament de voreres i eliminació de barreres arquitectòniques, seguretat ciutadana i enllumenat.

Quan a propostes més concretes, centrades específicament en el barri del Temple, Jordan, portaveu de Movem Tortosa, ha insistit en la millora del Passeig de Ribera, una avinguda molt transitada a peu i en bicicleta que actualment es troba en molt mal estat i amb una manca evident de neteja del bosc de ribera, així com la millora de la Nau del Parc.

Tot i això, d’entre aquestes propostes Jordan ha volgut destacar la urgent necessitat de pacificació i millora de la senyalització de l’encreuament de l’Avinguda Lleida amb el Passeig de Ribera, davant la policia nacional. Un encreuament que es va canviar en el moment en què es va enderrocar l’antic Club de Rem i que genera molta confusió al trànsit rodat.

Cal recordar que a l’últim Ple municipal Movem Tortosa ja va preguntar a l’equip de govern de Roigé per la millora d’aquest encreuament, però no hi ha prevista cap actuació al respecte. Jordan, ha assenyalat un cop més “la manca d’autocrítica de l’equip del govern, tot i que la immensa majoria dels ciutadans creuen que es necessita una actuació a l’encreuament per millorar la seguretat”.

És per aquesta raó que el primer partir de l’oposició ha anunciat que incorporarà com a proposta electoral “una qüestió senzilla però necessària, com és la construcció d’una rotonda en aquest espai, seguint les recomanacions i demandes de la ciutadania”.

En relació a aquesta proposta, Jordan ha manifestat que amb “amb aquesta actuació milloraríem la mobilitat de la zona i es suavitzaria la velocitat en aquest tram, augmentant la seguretat a l’avinguda i donant millor resposta que la situació actual”.

 

Tortosa, Terres de l’Ebre 6 de març de 2023