Movem Tortosa demana que el consell d’administració de l’Hospital de la Santa Creu es reuneixi per informar del brot de Covid-19

Movem Tortosa ha demanat formalment la convocatòria del Consell d’Administració de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús perquè s’informi a tots els seus integrants del brot de Covid-19 que afecta este equipament sociosanitari municipal. Segons les informacions actuals, el brot ja té prop d’una trentena d’afectats, suma quatre defuncions i ha obligat a restringir l’accés a les instal·lacions. Davant la magnitud d’estes xifres, el representant de Movem Tortosa al Consell d’Administració, Pere Genaró, creu que el consell ha de reunir-se per informar “per una simple qüestió de transparència i per respecte a tots els integrants del consell”.

Movem Tortosa formalitza la petició de convocatòria del Consell d’Administració de l’Hospital de la Santa Creu després d’haver llegit la resposta pública donada pel govern municipal i l’alcaldessa a la petició de reunió del consell que va fer fa uns dies un altre grup de l’oposició a l’Ajuntament de Tortosa. Independentment de quina és l’administració que facilita les dades relacionades amb el Covid-19 o de la informació puntual que s’hagi pogut traslladar als portaveus municipals, el que pertoca és oferir a totes les persones que integren el consell d’administració informació detallada de la situació i les mesures concretes que s’han pres a l’hospital.

Tortosa, 31 de juliol de 2020