Movem proposa una taula pel transport públic per buscar solucions al desgavell de les boves línies de bus

Movem es suma a la crítiques de com s’està gestionant el nou contracte de transport públic, que afecta la L2 i L3 de la ciutat, atès que acumulen retards, els autobusos han de passar fins a dos vegades per l’estació i s’han dissenyat uns recorreguts sense consensuar amb la ciutadania.

bus.jpg

En grup municipal de Movem Tortosa creu que el govern municipal de Ferran Bel ha tornat a equivocar-se, aquest cop amb la gestió que s’està fent del nou contracte de transport públic de la ciutat, que afecta les línies que uneixen el barri de Sant Llàtzer amb l’Hospital Verge de la Cinta i Remolins. Segons Jordi Jordan, portaveu de la coalició d’esquerres “ens trobem un cop més amb una situació que perjudica a la ciutat perquè el senyor Bel i els seus socis d’ERC, enlloc de consensuar i tractar els temes amb la ciutadania, les associacions de veïns i l’oposició, ha tirat pel dret sense escoltar ningú. Ara, com sempre, hauran de rectificar de pressa i corrents tal i com ha passat amb tants altres temes a Tortosa”.
Així, Movem Tortosa vol fer saber que ha rebut un allau de queixes de la ciutadania, de diferents associacions de veïns , i a l’igual que el PSC, exigeix al govern de Ferran Bel que busqui de manera urgent solucions per a que la gent de Tortosa pugui tornar a confiar amb el transport públic. “Som una ciutat que usem poc el transport públic, però si a més, el govern actua d’aquesta manera, el que fem és desincentivar-ne l’ús”.
En aquest sentit, Movem Tortosa, proposarà al govern la creació d’una Taula per al Transport Públic de la ciutat, on entitats veïnals i la ciutadania pugui participar perquè es busqui una solució raonada i justa perquè els recorreguts, les freqüències i les parades de bus siguin consensuades i responguin a les necessitats de la ciutadania.
Finalment, Movem Tortosa, ha lamentat que l’alcalde, un cop més hagi atacat a l’oposició quan han posat damunt de la taula aquesta problemàtica. “La hipocresia política amb que actua el senyor Bel no té límits, ara ens demana que siguem constructius i que no denunciem aquest nou desgavell, però sempre que fem aportacions són rebutjades sistemàticament. Si tingués una mica de vergonya política no s’atreviria a dir el que diu i hauria de reconèixer, un cop més, que s’han equivocat”.

Deixa un comentari