Movem convoca una assemblea oberta per rendir comptes amb la ciutadania i presenta el seu butlletí informatiu

En la línia marcada com a formació política transparent i oberta a la ciutadania, Movem rendirà comptes amb la ciutadania en una assemblea i donarà a conèixer les seues actuacions durant aquesta legislatura a través d’un butlletí semestral.

IMG_20160418_121318

Els 4 regidors del grup municipal de Movem Tortosa han donat a conèixer aquest matí en roda de premsa la data i lloc en que faran la seua assemblea informativa. Serà el proper dissabte 7 de maig a les 18:30 de la tarda al Centre Cívic de Ferreries.

Aquesta assemblea, ha explicat Jordi Jordan, té dos objectius principals: el primer, rendir comptes amb la ciutadania de la tasca realitzada pels 4 regidors de la formació durant aquests primers mesos de legislatura; i, en segon lloc, rebre propostes i queixes per part dels tortosins i tortosins que vulguin apropar-s’hi.

La assemblea tindrà 4 eixos primordials: primerament, els pressupostos municipals, punt en el que s’analitzaran els pressupostos de Tortosa i seran posats a debat, el segon eix consistirà en una explicació sobre els posicionaments que Movem Tortosa sosté respecte les qüestions que afecten Tortosa i el seu Ajuntament, ja siguin d’urbanisme i medi ambient, de règim intern o serveis socials, entre d’altres. Posteriorment, es procedirà a exposar totes les mocions i preguntes que el grup municipal ha aportat al Ple i, per acabar, els assistents tindran la possibilitat de compartir les seves queixes i propostes per tal que els regidors de MT-E puguin traslladar-les al Consistori.

Per altra banda, també han mostrat el primer exemplar del butlletí informatiu de Movem, que s’editarà dos vegades a l’any i estarà estructurat en apartats dedicats a diferents àmbits del municipi: editorial, pobles, joves, denúncia … Aquest butlletí complirà la doble tasca de fer saber als tortosins i tortosines la feina que Movem Tortosa du a terme diàriament a l’Ajuntament, així com per rebre les opinions i fer públiques les denúncies de la ciutadania.

Deixa un comentari