Maite Guallar, d’ARCA, es suma a la llista de Movem Tortosa

L’activista de la protectora d’animals dóna suport a la candidatura de Jordan per a les eleccions municipals del maig. Guallar és un referent en la defensa dels animals de companyia a la capital del Baix Ebre.

L’actual mandat s’ha caracteritzat per un enfrontament de l’equip de la Sra. Roigé i ERC  cap a la immensa majoria de ciutadans que es van manifestar, protestar i aconsellar en quasi bé 13000 firmes que continués la protectora ARCA, fent-se càrrec del refugi d’animals de la ciutat.

Per aquest motiu, a part d’altres afinitats ideològiques, Maite Guallar, s’integrarà  a la llista de Jordan perquè “Movem Tortosa ens va donar suport a tot hora , en uns moments difícils ,tenint una sensibilitat per la nostra tasca i reivindicacions, que vull agrair públicament, en nom meu i de molts animalistes”. Maite Guallar, és diplomada en magisteri  per l’Escola Oficial de Magisteri de Tarragona, però principalment es declara defensora dels drets dels animals , havent participat en diverses ponències i esborranys per a proposicions de lleis de  les protectores d’animals. Guallar ha manifestat que “sabem que  en Movem Tortosa podem aconseguir el canvi que la nostra ciutat Tortosa necessita i mereix després de tants anys amb els mateixos al capdavant de l’Ajuntament” .

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa , ha agraït el suport de Guallar i ha manifestat “haurem  de treballar perquè ARCA. pugui tornar a estar present a Tortosa garantint que cap animal de companyia passi perill per culpa de pèrdua o abandó , i farem  complir rigorosament l’actual legislació”.

En aquest sentit, aquest dissabte 16 de març, Movem Tortosa presentarà el llibre “El procediment sancionador i l’aplicació a la normativa de protecció autonòmica” de l’advocada Mercedes Ortalà, on s’analitzaran totes les possibilitats per protegir els animals de companyia des de les administracions. La presentació es durà a terme a les 10.30 hores a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de la capital del Baix Ebre.

Tortosa, 14 de març de 2019