“L’alcalde del canvi”, lema de Movem Tortosa

 

 

 

 

La formació es presenta com la “garantia” del canvi en unes eleccions municipals on són els únics, davant l’ambigüitat de Faura i Roig,  d’afirmar que no pactaran amb els postconvergents. Jordan considera que cal una nova etapa i un canvi a la ciutat després de 12 anys.

Avui mateix Movem Tortosa ha donat a conèixer el cartell i lema de campanya per a les properes eleccions municipals. El cartell, de color blanc i roig, simulat els colors de Tortosa ve acompanyat de la fotografia de Jordi Jordan amb el lema “L’alcalde del Canvi”. És aquest l’eslògan que ha triat la formació d’esquerres perquè consideren que cal ser clars en les propostes de pactes. Així, segons Jordan “alguns busquen ser alcaldes a qualsevol preu, pactant en qui faci falta” – en al·lusió a Faura i Roig- que no descarten pactar amb Roigé i els convergents. En aquest sentit Jordan ha recordat, per una banda, que els socialistes i convergents governen ara mateix conjuntament a la Diputació de Tarragona i, per altra part,  ERC i convergents ho estan fent també Consell Comarcal i Ajuntament de Tortosa, per la qual cosa, és evident que el canvi, a Tortosa,  només pot vindre de la mà de Movem Tortosa”.

Així doncs, la campanya de Movem Tortosa estarà focalitzada en remarcar que “són la garantia del canvi i que la seua papereta, a diferència de les altres, mai farà possible un govern on tornin a estar els convergents”. En aquest sentit Jordan ha remarcat que “no anem en contra de ningú però després de 12 anys i veient com està la ciutat és evident que cal un canvi per dinamitzar Tortosa.

En segon lloc, Jordan ha remarcat que la seua candidatura és “realment la única transversal de la ciutat i que volem governar per a tothom, acabant amb el caciquisme i clientelisme i  a partir de grans acords i pactes de ciutat”. De fet, Jordan ha recordat que com a primer grup de l’oposició aquests anys ha demostrat la voluntat de pacte i que n’ha ofert tres però que ni Roigé ni ERC n’han volgut sentir parlar. “Crec que quan des de Movem parlem d’acords i diàleg ho podem demostrar en fets perquè ho hem ofert ja des de l’oposició, cosa inusual en política”.

Finalment, Jordi Jordan, ha explicat que farà una campanya en positiu explicant les més de 150 propostes que tenen per la ciutat. En aquest sentit, ha remarcat que defugiran de la confrontació i explicaran el seu projecte de canvi a la ciutadania, tant a partir del local que han obert al cèntric carrer Sant Blai com als domicilis particulars amb trobades que els sol·liciti la gent al telèfon 640 205 289.

Tortosa, 2 de maig de 2019