Jordi Jordan organitza “microtrobades a domicili” dels tortosins que vulguin conèixer el projecte del canvi

Es tracta de microtrobades entre veïns i veïnes de la ciutat i Jordi Jordan per aprofundir sobre els aspectes del programa de Movem Tortosa que es poden concertar amb una simple trucada de whatsapp.

Ahir mateix es va donar a conèixer la primera “microtrobada” entre l’alcaldable de Movem Tortosa, Jordi Jordan,  i els veïns i veïnes de la ciutat, en aquest cas del barri de Ferreries, en el marc d’una casa particular que va organitzar aquest primera reunió que s’anirà repetint durant tots els dies de la campanya.

Des de Movem Tortosa s’ha dissenyat una campanya de proximitat per poder fer arribar al màxim de gent el seu projecte de canvi per a Tortosa després de 12 anys de governs convergents i ERC. Segons Jordan “volem arribar a tothom qui estigui interessat pel canvi i progrés a Tortosa i per això ens deixarem la pell durant aquests dies fent les trobades i actes que siguin necessaris, és la recta final després de 4 anys treballant durament com a primer grup de l’oposició i ara com l’alternativa a Tortosa”.

Així, en la primera trobada en una comunitat de veïns i veïnes de Ferreries es varen tractar moltes temàtiques que afecten i preocupen a la ciutadania. De fet, la reunió va comptar amb un grup heterogeni de veïns que anava des de joves de 23 anys fins a persones de 78 anys. “Per a mi ha estat un plaer i una experiència gratificant aquesta primera microtrobada perquè m’agrada parlar i debatre amb la gent i sobretot explicar tot el que sento i vull fer per Tortosa” ha afirmat Jordi Jordan.

Per concertar una visita només cal agrupar un mínim de 5 persones i posar-se en contacte per whatsapp a través del telèfon 640 20 52 89 des d’on es posarà data i hora per a la visita a domicili de Jordi Jordan i el seu equip.

*Podeu veure el vídeo a la secció d’Actualitat.

Tortosa, 9 de maig de 2019