JORDAN (MOVEM TORTOSA) ES COMPROMET A ELIMINAR L’AMPLIACIÓ DE LA ZONA BLAVA AL TEMPLE I FERRERIES

El candidat a l’alcaldia de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha presentat les propostes en matèria d’aparcament a la ciutat. L’eliminació de l’ampliació de la zona blava efectuada per Bel i  l’acondicionament com aparcaments provisionals dels solars desocupats de Renfe al Centre i del carrer de la Mercè al Rastre són les tres propostes concretes en aquest aspecte.


Jordi Jordan ha presentat, avui, les propostes de millores d’aparcaments que Movem Tortosa durà a terme si governa la ciutat, a partir del 24 de maig, dia de les eleccions. És la segona proposta que presenta després del compromís de convertir com a llar d’infants pública l’actual edifici del Betània.

En primer lloc, Jordan ha manifestat el compromís “d’eliminar l’ampliació de la zona blava feta per l’actual alcalde, tant al Temple i zona de la Renfe com a Ferreries, que ara es fa pagar en dissabtes i totes les tardes”. Aquesta mesura, a més, ha assegurat que es duria a terme en el primer ple del proper mandat en cas de governar ja “que la gestió de la zona blava és directa per part de l’Ajuntament i només cal tindre voluntat política”. Jordan ha recordat que l’alcalde va ampliar la zona de pagament  a canvi de construir un aparcament soterrat al Rastre que no s’ha fet “per la qual cosa no té cap sentit mantindre aquesta ampliació de la zona blava tal i com la majoria dels tortosins reclamen”.

En segon lloc, Jordan ha explicat que també treballaran per construir dos aparcaments provisionals en dos solars que actualment estan desocupats i sense ús, a l’espera d’obres que fa anys que s’esperen i no es realitzen. “Mentre no es desencallin aquestes obres pensem que cal aprofitar aquests solars per fer-hi, parcialment , aparcaments provisionals” ha manifestat Jordi Jordan.

Aquests solars són els que ocupen le vies en desús, al centre de Tortosa, vora l’estació de Renfe; i el del carrer de la Mercè, al davant dels Jutjats, on s’ha de construir, des de fa més de 10 anys, el nou edifici judicial de la ciutat.

Finalment, Movem Tortosa, han informat que el proper dimarts 28 d’abril a les 20.30 Jordi Jordan realitzarà una conferència titulada “Per una nova Tortosa en moviment” oberta a tots els ciutadans, on s’exposaran les propostes i mesures que defensen per construir una Tortosa més justa, més democràtica i generadora d’ocupació. L’acte es durà a terme a la cripta de la Reparació, al carrer del Vall, al barri del Rastre.

Deixa un comentari