Jordi Jordan força al nou Conseller de Salut a pronunciar-se sobre el nou hospital de les Terres de l’Ebre en la sessió de control al govern

Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa i diputat al Parlament de Catalunya força un compromís públic del Conseller de Salut vers el nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre en dirigir-li una pregunta directa durant la sessió de control al govern, sent aquesta la segona vegada que Jordan s’adreça durant el Ple del Parlament a un membre del govern de la Generalitat per demanar explicacions sobre temes de màxim interès per al territori.

El diputat ebrenc interpel·la el Conseller de Salut al Parlament de Catalunya només un dia després del lliurament de 22.000 signatures al Parlament de la Plataforma pel Nou Hospital, per reclamar precisament la construcció d’aquest nou equipament i reclamar als partits l’habilitació d’una partida mínima de 500.000 euros per redactar el projecte que ha de permetre tirar-lo endavant.

Aquesta interpel·lació provoca que per primera vegada el nou Conseller de Salut, d’ERC, s’hagi hagut de pronunciar públicament vers aquesta qüestió, comprometent-se a proporcionar aquesta partida mínima per engegar el projecte del nou centre públic i universitari.

Jordi Jordan per la seua banda, ja ha anunciat que l’habilitació d’aquesta partida als pròxims pressupostos serà condició sine qua non per negociar-los amb el seu grup parlamentari.

El diputat ebrenc, tot i celebrar les bones paraules del nou Conseller, ha recordat la incapacitat del Govern de donar un compromís ferm, recordant també l’abstenció d’ERC a la moció en favor del nou hospital presentada pel grup parlamentari de Jordan de només fa uns mesos.

En relació a aquest compromís, Jordi Jordan ha remarcat que “el temps de les bones paraules ja ha passat” i ha instat el Conseller a “demostrar que els incompliments dels anteriors governs no són els seus”.

 

Tortosa, Terres de l’Ebre, 9 de novembre de 2022.