Jordi Jordan demana el vot progressista i de canvi per encetar una nova etapa política a Tortosa després de 12 anys

 

 

El candidat a l’alcaldia de Movem Tortosa recorda que ERC i PSC no descarten tornar a pactar amb els postconvergents i demana el vot útil per fer possible el canvi polític a la ciutat.

Aquest passat dissabte Movem Tortosa ha realitzat el seu acte central a la plaça de l’Ajuntament on l’alcaldable de la formació, Jordi Jordan, ha recordat que la ciutat està en una situació de retrocés econòmic i demogràfic després de 12 anys de governs convergents amb el suport d’ERC i que per això “és l’hora d’un canvi de rumb, en positiu, per iniciar una nova etapa”.

En aquest sentit, Jordan ha recordat que els principals partits d’esquerres a la ciutat, ERC i PSC, “no descarten tornar a pactar amb els postconvergents i això seria, com ja va passar fa 4 anys, una traïció als seus votants per la qual cosa demano que de manera excepcional tota la gent progressista i de canvi de la ciutat aposti pel vot útil de Movem Tortosa perquè som els que podem dur-lo a terme després d’anys de treballar durament com a primer grup de l’oposició”.

Per altra banda, Jordan també ha explicat que el projecte que defensa és de progrés i futur i té com objectiu “dinamitzar la ciutat, crear més oportunitats per tothom a partir de les potencialitats que hi ha a Tortosa, que són moltes”. Per això, s’ha compromès a tirar endavant el Pla Estratègic que porta prometent-se fa dècades però que mai s’ha implementat. Finalment, el candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa també s’ha compromès a “governar d’una altra forma, a partir del diàleg i del consens, buscant pactes de ciutat amb totes les forces polítiques, acabant amb el caciquisme i per tant, si qualsevol grup de l’oposició té una idea bona i que es pot tirar endavant a la ciutat, implementar-la, perquè Tortosa l’hem de construir entre tots i totes”.

L’acte ha acabat amb música en directe i també han participat altres membres de la candidatura com l’economista Montse Garcia i el regidor de Movem Tortosa, Francesc Vallespí.

Tortosa, 18 de maig de 2019