JORDAN PRESENTA UN PROJECTE DE PISCINES REALISTA I DENUNCIA EL CINISME DE CIU I ERC

L’alcaldable de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha explicat aquest divendres el tipus de piscines que volen construir a l’Estadi Municipal: un projecte realista i factible per a la ciutat. Tanmateix, Jordan ha recordat que va ser gràcies als vots de CiU, PSC i ERC que es va aprovar un projecte faraònic que ha fet aigües

10410945_1058159180870488_2730611611670065382_n

Jordi Jordan, al davant de les portes de l’Estadi Muncipal, ha explicat que Movem Tortosa aposta per la creació d’unes piscines dignes i factibles per a una ciutat com Tortosa. Així, el candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa, ha detallat que volen construir una piscina coberta de 25m x 20m quadrats, amb grades i vestuaris reglamentaris per a poder fer competicions a escala europea. En aquest sentit, el complex d’aigües aniria acompanyat d’un gimnàs, sauna i zona fitness.

L’energia amb que funcionaria la piscina, que també serviria per a l’estiu, seria de biomassa ja que genera menys despesa econòmica anualment, és més neta i crea llocs de treball en el sector econòmic emergent. Jordan ha recordat que aquesta aposta l’han fet ajuntaments com La Sénia i “s’ha demostrat que és un èxit i hem de pensar amb el futur, no només a curt termini”.

El candidat, tanmateix, ha volgut recordar que “no ha variat la seua postura ni un centímetre en relació a allò què necessitem, una piscina factible i realista per a Tortosa, per això em sembla cínic que partits com CiU i ERC presentin ara projectes similars com si no tinguessin cap responsabilitat amb el passat”.

Així, Jordan, ha demanat que Bel es disculpi per haver enganyat a la gent fa 4 anys,  iniciant un enderroc que s’ha demostrat que és fum, però també ha exigit “ a ERC que demanin també disculpes per haver votat sí a aquell projecte faraònic que sempre vaig denunciar que era inviable”.

Finalment, Jordi Jordan també ha volgut recordar que més enllà de les rodes de premsa, només va ser el seu grup municipal, l´únic que va portar el cas de la resolució del contracte de les piscines a l’Oficina Antifrau “mentre PSC i ERC dormien a la palla”.

Deixa un comentari