JORDAN PRESENTA EL LEMA: “JUNTS, MOVEM TORTOSA”

Movem Tortosa ha presentat, avui, el lema de campanya de la candidatura per a les eleccions del maig del 2015. A més, la plataforma ha parlat sobre la darrera assemblea programàtica, amb què Movem buscarà definir el model de ciutat que defensarà en els pròxims comicis.

Jordi Jordan ha presentat, avui, el lema de campanya que acompanyarà la candidatura fins a les eleccions del 24 de maig. L’alcaldable ha explicat: “L’expressió Junts, movem Tortosa vol englobar fins a tres punts que defineixen el caràcter de la plataforma”.

En primer lloc, el lema expressa que Movem Tortosa ha trobat la unitat en la diversitat d’ideologies i de pensament de cadascun dels seus integrants. Jordan ha explicat que gràcies a la pluralitat poden crear noves propostes que tinguin en compte diversos punts de vista.

 

En segon lloc, aquest “Junts” pretén invitar la ciutadania a participar dels canvis que es facin a Tortosa. L’alcaldable de Movem ha explicat que el seu projecte polític creu en la implicació dels ciutadans “des del minut 0”.

 

Per últim, la plataforma ha volgut remarcar que el lema inclou un tercer significat: “la necessitat de canviar i de moure Tortosa cap al futur”. Movem ha explicat que cal mirar aquesta necessitat en tres direccions: aprofundir en la democràcia participativa, donar més suport a les persones que pateixen la crisi i augmentar les oportunitats de treball a partir de la reactivació econòmica de la ciutat.

IMG-20150323-WA0006


Pel que fa a l’altre tema de la jornada, Jordan ha dit que l’última assemblea oberta de Movem Tortosa tindrà lloc el proper 11 d’abril.  En aquesta assemblea es definirà el model de ciutat, “la Tortosa que volem” ha dit l’alcaldable, on es debatran propostes per a la reactivació econòmica, la transformació urbanística i la creació d’una Tortosa més sostenible. Per això, es tindran en compte les propostes o idees que aporti la gent, ja siguin via web o en les visites als barris que faran els membres de la candidatura durant les pròximes setmanes.

Deixa un comentari