Denuncia a la Fiscalia per possibles irregularitats en contractacions a l’hospital de la Santa Creu de Jesús

Movem Tortosa va presentar als jutjats de Tortosa una denúncia a Fiscalia per irregularitats a l’hospital de la Santa Creu de Jesús. Ja que, una auditoria de legalitat realitzada a instàncies de l’interventor de l’Ajuntament de Tortosa a l’empresa municipal GESAT, encarregada de la gestió de l’hospital de Jesús, hauria detectat diverses irregularitats en la contractació de serveis i personal del centre sanitari en l’exercici de 2013.denuncia fiscalia

Aquestes irregularitats farien referència a contractacions que no s’ajusten a la llei. En conèixer aquesta situació, la direcció de GESAT i l’equip de govern de CiU va comunicar a l’oposició que s’estava treballant per corregir aquestes irregularitats. Jordi Jordan com a membre del consell d’administració de la GESAT i també portaveu aleshores d’Iniciativa-Entesa per Tortosa va sol·licitar informació de les empreses i quanties a que feien referència aquestes irregularitats, i que, tot i demanar-ho en repetides ocasions, l’última a l’abril, no se’ls ha facilitat.

Jordi Jordan ha deixat clar que no s’esta qüestionant la feina dels treballadors de l’hospital, sinó la manera en com s’ha gestionat. Movem Tortosa demana a la Fiscalia que investigui aquestes irregularitats i determini si hi ha il·legalitats greus. En cas afirmatiu, Jordan ja ha avançat que demanaran responsabilitats polítiques. El portaveu de Movem Tortosa també ha dit que ens els darrers mesos s’han efectuat canvis en les contractacions per part de GESAT per adequar-les a la normativa, però que els preocupa allò que s’ha fet amb anterioritat.

 

Deixa un comentari